Meer over Tamara Foto & Design!

de rode draad in mijn verhaal is PASSIE. Zonder was ik nergens...

Sinds jaren ben ik een 'Clicking Mom'. Met mijn fototoestel nooit veraf en mijn opgroeiende jongens in beeld heb ik wel duizenden foto's gemaakt. Ik ging me steeds meer verdiepen in hoe ik met licht en composities een eigen stijl kon vinden. Door zelfstudie, en veel, héél veel oefenen werd ik baas over mijn fototoestel en de manuele modus.

Met de opkomst van social media bereikten mijn foto's stilletjes aan de buitenwereld. Ik kreeg meer en meer de vraag om te fotograferen. Mijn eerste grote opdracht werd het huwelijk van een bevriend koppel. Dit was echt fun! Het fotograferen, de beleving tijdens de shoot alsook de verwerking van de foto's. Al snel volgde een volgende huwelijksopdracht.

Mijn foto's bereikten stilletjesaan het grote publiek... In 2018 nam ik de beslissing om er professioneel voor te gaan!

Fotografie blijft voor mij voorlopig wel een side-job. Van maandag tot donderdag werk ik als medisch secretaresse voor een huisartsengroep.

Ik geef elke opdracht graag exclusieve aandacht en tijd om er de pareltjes van te maken die ik voor ogen heb. Hierdoor aanvaard ik niet alle opdrachten.

Heb ik jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet om mij vrijblijvend te contacteren via het contactformulier.

lieve groetjes,

Tamara