VANOCHTEND...


Vrijdag, mijn favoriete dag van de week. Er hangt onweer in de lucht denk ik bij mezelf terwijl ik wakker word en uit het raam kijk. Ik drink een tas koffie op het terras. Het is nog ochtend maar de thermometer duidt al 27 graden aan. Een goeie regenvlaag zou zeer welkom zijn na het hete weer van de afgelopen weken. Gelukkig staat vandaag een indoor communieshoot gepland, dus mij kan het lekker niet schelen.


DE SHOOT...


Terwijl ik aan het wachten ben op mijn klant schuil ik voor de eerste regendruppels die hier en daar het trottoir donker kleuren. Er komt een wagen aan en 2 mooi uitgedoste jonge mensen, broer en zus, stappen uit. Renzo ziet er piekfijn uit in zijn communie outfit. Zo ook zijn zus, Fleur, die voor de gelegenheid ook mee op de foto gaat. Handig zo een zus die mee op de foto wil, zo wordt de koudwatervrees om alleen voor de lens te staan gebroken.

Hoewel het nog niet zeker is of de plechtige communie zal doorgaan, beslisten de ouders van Renzo om de uitgestelde shoot te laten doorgaan. Communie of niet. En gelijk hebben ze! Wat zou het jammer geweest zijn om dit niet te vereeuwigen op foto. Onderstaande sneak peak foto's bewijzen dat!

lieve groetjes
Tamara


Renzo & Fleur